Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός Κόκκινη Αλεπού με δώρο αντίτυπα του βιβλίου της Ιουλίας Κωστοπούλου, "Παπαγάλος...

Διαγωνισμός Κόκκινη Αλεπού με δώρο αντίτυπα του βιβλίου της Ιουλίας Κωστοπούλου, "Παπαγάλος πειρατής"


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Η Κόκκινη Αλεπού και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε αντίτυπα του βιβλίου της Ιουλίας Κωστοπούλου, Παπαγάλος πειρατής.

Ενας γκρίζος παπαγάλος, που έχει ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου πάνω σε ένα πειρατικό καράβι, από τον Βορρά ως τον Νότο και από την Ανατολή ως τη Δύση, έχει καημό μεγάλο. Μα τι θα μπορούσε να συμβαίνει σε ένα τόσο κοσμογυρισμένο πουλί, που κανονικά θα έλεγες πως αφού τα έχει δεί όλα πια στη ζωή του, δεν υπάρχει τίποτα που να λαχταράει. Κι όμως, ο μεγάλος παπαγάλος ποθεί κάτι τόσο πολύ που μαραζώνει: θέλει να αλλάξει, να γίνει πειρατής, για να κερδίσει την αγάπη της πειρατίνας. Θέλει γάτζο στο χέρι όπως έχει ο καπετάνιος και πειρατικό καπέλο και μαύρο κάλυμμα στο μάτι. Να γίνει όπως όλοι πάνω στο πλοίο, για να μπορέσει να κερδίσει την αγάπη της. Και τι δεν έκανε λοιπόν ο παπαγάλος, μέχρι που κατάλαβε πως η πειρατίνα τον αγαπάει όπως ακριβώς είναι, γιατί είναι διαφορετικός.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την και ώρα 23:59
[sc name=»mine-one»]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here