Διαγωνισμός Jumping Fish με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Η Σύντομη Ιστορία Επτά Φόνων»


Το Jumping Fish της Cosmote διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου «Η Σύντομη Ιστορία Επτά Φόνων», το δαιδαλώδες μυθιστόρημα του Τζαμαϊκανού Marlon James 

3 Δεκεμβρίου 1976: δυο αυτοκίνητα σταματούν έξω από το σπίτι του Bob Marley στο Κίνγκστον της Τζαμάικα. Βγαίνουν από μέσα επτά τύποι με όπλα –ή μήπως οχτώ;–, ορμούν στο σπίτι του και με 56 πυροβολισμούς επιχειρούν να τον δολοφονήσουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Οι δράστες παρέμειναν άγνωστοι και ασύλληπτοι.

Oρμώμενος από το αληθινό αυτό γεγονός (από το οποίο στην πραγματικότητα ο Marley τη γλίτωσε), ο συγγραφέας Marlon James έφτιαξε μια εντυπωσιακή, ζωντανή και εκτενέστατη τοιχογραφία της δεκαετίας του ’70 και του ’80 στο νησί, τη γέμισε με εμπόρους ναρκωτικών, βασίλισσες ομορφιάς, δημοσιογράφους, μέχρι και φαντάσματα και το 2015 έγινε ο πρώτος Τζαμαϊκανός που κέρδισε το βραβείο Man Booker για το σπουδαίο επίτευγμά του στην ιστορία του θεσμού, ενώ λίγο αργότερα τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου αγοράστηκαν από το ΗΒΟ.

  • Αριθμός Νικητών: 02
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 09/01/2017 (κατ’ εκτίμηση)

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here