Αρχική Διακοπές, Ταξίδια και Εκδρομές Διαγωνισμός JACOBS Greece με δώρο ταξίδι και άλλες εκπλήξεις JACOBS Flavours

Διαγωνισμός JACOBS Greece με δώρο ταξίδι και άλλες εκπλήξεις JACOBS Flavours


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η JACOBS Greece και κέρδισε ταξίδι και άλλες εκπλήξεις JACOBS Flavours

  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα
[sc name=»mine-two»]

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη έξι (6) τυχερών νικητών οι οποίοι θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω δώρα (εφεξής τα «Δώρα»):

Διοργάνωση συγκέντρωσης παλαιών συμμαθητών (reunion) με τη συμμετοχή έως 10 ατόμων και κάλυψη των σχετικών εξόδων της εκδήλωσης : Reunion για 2 έως 10 άτομα, για το οποίο ο νικητής βάζει την παρέα και προσκαλεί τους φίλους του. Το δώρο περιλαμβάνει το κλείσιμο της σουίτας του ξενοδοχείου, τη διακόσμηση, τη μουσική κάλυψη με χρησιμοποιήση DJ ανάλογα το ύφος που έχει επιλέξει ο νικητής (Rock, Chill out, Tζαζ κ.λ.π.), τη διάθεση καφέ Jacobs Flavours με cookies – Κεικ και finger food.  H σουίτα θα επιλεγεί ανάλογα στην περιοχή που διαμένει ο νικητής ή στην περιοχή που είναι πλησιέστερη στον τόπο διαμονής του νικητή.

Διοργάνωση βόλτας με λιμουζίνα με τη συμμετοχή έως 6 ατόμων για εκδήλωση γενεθλίων ή γιορτής για 2 έως 6 άτομα. Ο νικητής προσκαλεί τους φίλους που θα συμμετέχουν στην έκπληξη.Το δώρο περιλαμβάνει την μετακίνηση με λιμουζίνα με οδηγό για τέσσερις ώρες, τη διακόσμηση της λιμουζίνας, τη δράση που θα ακολουθήσει μέσα στην λιμουζίνα (movie time, karaoke, παιχνίδια), τη διάθεση τούρτας ή γλυκών ανάλογα με την περίσταση και καφέ Jacobs Flavours.

Διήμερο ταξίδι σε προορισμούς και καταλύματα επιλογής της Διοργανώτριας (Επέτειος ή ρομαντικό τετ-α-τετ για 2 άτομα). Το δώρο περιλαμβάνει τη διάθεση δωματίου ξενοδοχείου για 2 διανυκτερεύσεις, με ημιδιατροφή καθώς και κάλυψη εξόδων μετακίνησης, το branding στο δωμάτιο καθώς και πρωινό με καφέ Jacobs Flavours.Τα ξενοδοχεία που έχουν επιλεχτεί είναι τα ακόλουθα : Portaria hotel & spa στο Πήλιο, Rocabella santorini Hotel στη Σαντορίνη, Kazarma Lake resort&spa στη Λίμνη Πλαστήρα.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω έξι (6) ηλεκτρονικών κληρώσεων. Σε κάθε κλήρωση θα αναδειχθεί ένας  (1) νικητής. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις εξής ημερομηνίες: 19/12/2016, 3/1/201, 16/1/ 2017, 30/1/ 2017, 13/2/2017, 27/2/2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here