Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός infokids με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Πες μου μια ιστορία για...

Διαγωνισμός infokids με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Πες μου μια ιστορία για αγόρια» και «Πες μου μια ιστορία για κορίτσια»


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός infokids με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Πες μου μια ιστορία για αγόρια» και «Πες μου μια ιστορία για κορίτσια»

Το infokids διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε δύο (2) νικητές από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Πες μου μια ιστορία για αγόρια» και «Πες μου μια ιστορία για κορίτσια»

Διάβασε 20 φανταστικές ιστορίες σε αυτό τον συναρπαστικό θησαυρό, ειδικά γραµµένο για αγόρια. Διασκέδασε µε τον Στάθη και το Ζαχαρωτό Τέρας, µε τον Βαγγέλη που θέλει να γίνει ροκ σταρ και τον Ιάσονα που ζει µια «λασπωµένη» περιπέτεια µε το ποδήλατό του. Μια συλλογή απίθανων ιστοριών, που διασκεδάζουν τα αγόρια σε όλο τον κόσµο!

Μπες σε έναν κόσµο χαράς µε αυτό τον υπέροχο θησαυρό, γραµµένο ειδικά για κορίτσια. Όµορφες µπαλαρίνες, χαριτωµένες πριγκίπισσες, φτερωτές νεράιδες και πολλές ηρωίδες θα σε συντροφεύουν στο ταξίδι της ανάγνωσης. Διαβάζοντας τις 20 µοναδικές ιστορίες του βιβλίου είναι σίγουρο ότι θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις ποια είναι η αγαπηµένη σου!

  • Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως και την 13:00 της ημέρας λήξης

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here