Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός infokids.gr – Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Πρώτες βοήθειες για όλους»

Διαγωνισμός infokids.gr – Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Πρώτες βοήθειες για όλους»


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός infokids.gr – Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Πρώτες βοήθειες για όλους»Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του infokids.gr και κερδίστε ένα από τα 5 αντίτυπα του βιβλίου «Πρώτες βοήθειες για όλους» του ορθοπεδικού και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργου Πατούλη.

Το βιβλίο «Πρώτες βοήθειες για όλους» του ορθοπεδικού και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργου Πατούλη σε απλή κατανοητή γλώσσα, και με τη βοήθεια φωτογραφικού υλικού, μας καθοδηγεί βήμα προς βήμα πως θα αναγνωρίσουμε τα συμπτώματα, τι πρέπει να κάνουμε και τι να αποφύγουμε σε κάθε περίπτωση ενός αιφνίδιου γεγονότος.

Στόχος του κ. Πατούλη είναι το εγχειρίδιο «Πρώτες Βοήθειες για Όλους» να αποτελέσει σύμβουλος ζωής για τον καθένα μας, καθώς οι βασικές γνώσεις πρώτων Βοηθειών μπορούν να σώσουν μια ζωή που βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Όταν επικρατεί η άγνοια η παρέμβαση μας σε περιπτώσεις κρίσης είναι ενστικτώδεις και ενδεχομένως λανθασμένη ή μη αποδοτική. Το να έχει κάποιος βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών, τον βοηθά να αντιδράσει έγκαιρα και αυτοματοποιημένα», τόνισε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι η παροχή πρώτων βοηθειών είναι υποχρέωση όχι μόνο του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, αλλά όλων μας και η γνώση απλών παρεμβάσεων μπορούν τελικά να σώσουν μια ζωή.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την  και ώρα 13:00
[sc name=»mine-one»]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here