Διαγωνισμός infokids.gr – Κερδίστε αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο»


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός infokids.gr – Κερδίστε αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο»Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του infokids.gr και κερδίστε ένα από τα 3 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο» της Ελένης Πετρουλάκη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

To βιβλίο για την σημασία της διατροφής και της άσκησης «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο» με εικονογράφηση της Νίκης Λεωνίδου, έγραψε η γνωστή γυμνάστρια και μητέρα 4 κοριτσιών, Ελένη Πετρουλάκη. Ψάχνοντας να βρει μια ιστορία για τις κόρες της και καθώς είχε στερέψει από ιδέες για παραμύθια, ένα βράδυ πριν από 3-4 χρόνια γεννήθηκε «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο». Όπως αναφέρει η ίδια στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Infokids.gr, η έκδοση του βιβλίου έγινε ύστερα από παρότρυνση από φίλες της, ως μία ανάγκη να παρακινήσει τα μικρά παιδιά και τους γονείς να δούνε τη γυμναστική με άλλο μάτι, σαν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Φαντάστηκε λοιπόν δύο ήρωες, τη ντομάτα και το καρότο, οι οποίοι αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 11/10/2016  και ώρα 14:00

=======>κείμενο ανάρτησης αρχή<=====

Μια όμορφη μα στρουμπουλή ντοματούλα θέλει να κάνει ένα ταξίδι. Μα για να κάνει αυτό το ταξίδι πρέπει να χωρέσει σε ένα τελάρο. Και για να μπει στο τελάρο πρέπει να γυμναστεί… Θα καταφέρει, άραγε, η γλυκιά ντοματούλα να πραγματοποιήσει το όνειρό της;
To βιβλίο για την σημασία της διατροφής και της άσκησης «Η Ντοματούλα που […]

The post Κερδίστε 3 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο» από τις εκδόσεις Μίνωας appeared first on InfoKids.

=======>κείμενο ανάρτησης τέλος<=====

Πηγή
[from_name]

Πηγή

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here