Διαγωνισμός infokids.gr – Κερδίστε 3 διπλά ημερήσια βραχιολάκια για να παίξετε και να διασκεδάσετε στα αποκριάτικα παιχνίδια στα Αηδονάκια (18-19/2)


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του infokids.gr και κερδίστε ένα από τα 3 ημερήσια διπλά βραχιολάκια εισόδου για να παίξετε και να διασκεδάσετε στα αποκριάτικα παιχνίδια στα Αηδονάκια. Τα ημερήσια βραχιόλια τα φορούν τα παιδιά και οι συνοδοί τους και μπορούν να συμμετέχουν/ παίξουν σε 12 παιχνίδια συνολικά (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα: Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν, 7D Cinema & στα Συγκρουόμενα- τα παιχνίδια αυτά δεν περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι) αποκλειστικά και μόνο για το διάστημα από το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Το διπλό βραχιολάκι καλύπτει μια μόνο ημέρα επίσκεψης στο χώρο.

«Μας ήρθες πάλι τρελό μας καρναβάλι» λέει ένα αγαπημένο παιδικό τραγούδι και ο καλύτερος τόπος για να το γιορτάσουμε είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός της οικογένειας, τα λατρεμένα Αηδονάκια! Και τις Απόκριες οι προορισμοί είναι δύο: Το αγαπημένο και ανανεωμένο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι, με όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ, κλειστό και ανοιχτό παιδότοπο καθώς και ο πιο σύγχρονος και παραμυθένιος παιδότοπος, Aηδονάκια Play Τown στο Escape Center, στο Ίλιον.

Ο Ένας και Μοναδικός, ο Αρχηγός της Αποκριάς, ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα δώσει φέτος το σύνθημα του ξεφαντώματος, τόσο στα Αηδονάκια στο Μαρούσι όσο και στo Playtown στο Escape Center στο Ίλιον. Tα Σαββατοκύριακα, 18 -19 και 25-26 Φεβρουαρίου και την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου

  • Αριθμός Νικητών: 3
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 17/02/2017 και ώρα 11:30

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here