Διαγωνισμός infokids.gr – 3 οικογένειες κερδίζουν δωρεάν είσοδο για να απολαύσουν βιωματικές δράσεις στη Γαϊδουροχώρα


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του infokids.gr και κερδίστε μία από τις 3 οικογένειες που θα κερδίσουν δωρεάν είσοδο για να απολαύσουν βιωματικές δράσεις στη Γαϊδουροχώρα.

Λίγο έξω από το Κορωπί, σε ένα κτήμα 5,5 στρεμμάτων, έχει οργανωθεί ένα πάρκο ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και γνωριμίας με το γαϊδουράκι, η Γαϊδουροχώρα. Σε μια εποχή όπου αυτό το ζώο τείνει να εκλείψει από την ελληνική επαρχία, λόγω της αντικατάστασής του από μηχανοκίνητα μέσα, οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος αυτού θέλησαν να δώσουν μια ευκαιρία σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά, να έρθουν κοντά του και γνωρίζοντας τον απίθανα κοινωνικό, τρυφερό, προστατευτικό και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του, να του δώσουν έναν καινούργιο ρόλο στη σύγχρονη καθημερινότητα.

Έτσι, από υποζύγιο-ζώο εργασίας να γίνει σύντροφος σε άλλες δράσεις, όπως περίπατοι στη φύση (donkey trekking) και χαλαρές αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και συνεργάτης σε θεραπευτικές διαδικασίες (asinotherapy). Λόγω του πολύ ήπιου χαρακτήρα του, των ήρεμων αντιδράσεων του και του μεγέθους του που δεν τρομάζει αλλά απαιτεί σεβασμό, είναι ίσως το ιδανικό ζώο για να μυηθεί κάποιος στον κόσμο των ζώων!

  • Αριθμός Νικητών: 3
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 29/03/2017 και ώρα 15:00

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here