Διαγωνισμός infokids.gr – 2 τυχερές οικογένειες κερδίζουν από μια οικογενειακή πρόσκληση για το ρεσιτάλ πιάνου «Το piano στα forte του»


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του infokids.gr και κερδίστε μία από τις 2 οικογενειακές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το ρεσιτάλ πιάνου της Μελίνας Τσινάβου «Αυτοσχεδιασμοί με παραλλαγές» στα πλαίσια  του φεστιβάλ «Το piano στα forte του» στο Ωδείο Αθηνών το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ.

«Το piano στα forte του» έχει την τιμή να παρουσιάσει την νεαρή Μελίνα Τσινάβου σε ρεσιτάλ πιάνου στην αίθουσα Άρης Γαρουφαλής του Ωδείου Αθηνών το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 8:30μμ. Η νεαρή σολίστ έχει κερδίσει βραβεία σε όλους τους σημαντικούς πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου και έχει μελετήσει κοντά στην Δόμνα Ευνουχίδου. Πλέον, είναι φοιτήτρια πιάνου στην Ανώτατη Σχολή Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών του Graz Αυστρίας.

Στις 18 Μαρτίου η Τσινάβου θα παρουσιάσει τα ακόλουθα έργα: την τοκάτα σε μι ελάσσονα του Bach, την σονάτα αρ. 13 του Beethoven, τις Σοβαρές παραλλαγές του Mendelssohn, τις Παιδικές Σκηνές του Schumann, ένα νυχτερινό και ένα σκέρτσο του Chopin.

  • Αριθμός Νικητών: 2
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 16/03/2017 και ώρα 16:00
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here