Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός infokids.gr – 2 παιδάκια κερδίζουν τα 4 βιβλία της εκπαιδευτικής σειράς...

Διαγωνισμός infokids.gr – 2 παιδάκια κερδίζουν τα 4 βιβλία της εκπαιδευτικής σειράς «Μαθαίνω Σωστά – Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό»


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός infokids.gr – 2 παιδάκια κερδίζουν τα 4 βιβλία της εκπαιδευτικής σειράς «Μαθαίνω Σωστά – Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό»Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του infokids.gr για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν τα 4 βιβλία της εκπαιδευτικής σειράς «Μαθαίνω Σωστά – Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό» της συγγραφέως Ευαγγελίας Δεσύπρη που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Η συγγραφέας και εκπαιδευτικός Ευαγγελία Δεσύπρη υπογράφει τη νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων των εκδόσεων Παπαδόπουλος, «Μαθαίνω Σωστά – Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό«. Πρόκειται για μια σειρά βιβλίων που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας κι έχει διπλό στόχο: να προετοιμάσει τα παιδιά του Νηπιαγωγείου για την ομαλή μετάβασή τους στο Δημοτικό και να βοηθήσει τα παιδιά της Α΄ τάξης στο ξεκίνημά τους στο σχολείο με τον πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την  και ώρα 13:00
[sc name=»mine-one»]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here