Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός infokids.gr – 2 παιδάκια κερδίζουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου...

Διαγωνισμός infokids.gr – 2 παιδάκια κερδίζουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου "O βασιλιάς των πουλιών"


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του infokids.gr και κερδίστε ένα από τα δύο αντίτυπα του παιδικού βιβλίου  «O βασιλιάς των πουλιών» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βάρφη.  Το βιβλίο συνοδεύεται από cd με πέντε παραμύθια της προφορικής παράδοσης από διάφορες χώρες του κόσμου.

O βασιλιάς των πουλιών είναι ένα βιβλίο που συνοδεύεται από cd με πέντε παραμύθια της προφορικής παράδοσης από διάφορες χώρες του κόσμου. Η αφηγήτρια Ανθή Θάνου επιμελήθηκε τα κείμενα των παραμυθιών και αφηγείται τις ιστορίες με το δικό της μοναδικό τρόπο. Η αφήγηση συνοδεύεται από τη μουσικήκαι τα τραγούδια του Αλέξανδρου Μακρή τονίζοντας τη δράση των ηρώων στα δύσκολα μονοπάτια που πορεύονται. Η εμπνευσμένη εικονογράφηση της Μαρίας Μυστακίδου δίνει τη δυνατότητα στο αναγνωστικό κοινό να ονειρεύεται περισσότερο τις εικόνες των παραμυθιών.

Οι ήρωες των παραμυθιών περνούν δοκιμασίες, αλλά στο τέλος κερδίζουν, είναι νικητές και… φτεροκοπούν στο δρόμο που ναι γεμάτος με φως στο δρόμο της ελευθερίας!!!

  • Αριθμός Νικητών: 2
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την και ώρα 14:00
[sc name=»mine-two»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here