Αρχική Είδη για το Σπίτι και Διακόσμηση Διαγωνισμός Gree Air Conditioners – Κερδίστε το κλιματιστικό GREE που ταιριάζει στις...

Διαγωνισμός Gree Air Conditioners – Κερδίστε το κλιματιστικό GREE που ταιριάζει στις δικές σας αναγκες!!


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
1

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός Gree Air Conditioners – Κερδίστε το κλιματιστικό GREE που ταιριάζει στις δικές σας αναγκες!!Η Gree Air Conditioners διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο «ΤΙ ΤΥΠΟΣ GREE ΕΙΣΑΙ;» και χαρίζει το κλιματιστικό GREE που ταιριάζει στις δικές σας αναγκες!

Δώρο του διαγωνισμού είναι το κλιματιστικό GREE που ταιριάζει, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των ερωτήσεων του διαγωνισμού, στο νικητή της κλήρωσης. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται μετά την απάντηση της τρίτης ερώτησης και δη στην κάρτα με τη φόρμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, για το εκάστοτε μοντέλο κλιματιστικού, θα δοθεί ως Δώρο η βασική του έκδοση με τα ελάχιστα btu, ήτοι αν το αποτέλεσμα είναι το Cozy DC Inverter Ecodesign, θα δοθεί το μοντέλο GRS 101 EI/JCF1-N2, αν το αποτέλεσμα είναι το Change DC Inverter Ecodesign, θα δοθεί το μοντέλο GRS 101 EI/JCDA-N2, αν το αποτέλεσμα είναι το Hansol Super DC Inverter Ecodesign, θα δοθεί το μοντέλο GRS 101 EI/JSHA-N2 και αν το αποτέλεσμα είναι το U-Crown Super DC Inverter Ecodesign, θα δοθεί το μοντέλο GRS 101 EI/JSC2-N2.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την και ώρα 
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα
[sc name=»mine-one»]

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here