Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός fragile με δώρο αντίτυπα από τo βιβλίο  "Η φωλιά" της Σύνθια Ντ `Απριξ Σουήνι

Διαγωνισμός fragile με δώρο αντίτυπα από τo βιβλίο  "Η φωλιά" της Σύνθια Ντ `Απριξ Σουήνι


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Το fragile, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανός προσφέρουν 3 αντίτυπα από τo βιβλίο  Η φωλιά της Σύνθια Ντ `Απριξ Σουήνι.

Ένα παγερό απόγευμα στη Νέα Υόρκη, η Μέλοντι, η Μπέατρις και ο Τζακ, συναντιούνται για να αντιμετωπίσουν τον χαρισματικό και ριψοκίνδυνο αδελφό τους Λίο, που μόλις έχει βγει από κέντρο αποτοξίνωσης.
Για να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα, βασίζονται όλοι στην αξιοσημείωτη περιουσία που τους αφήνει ο πατέρας τους.
Η Μέλοντι, σύζυγος και μητέρα, μένει σε προάστιο και έχει βάλει υποθήκη το σπίτι της, για να πάρει δάνειο για τα δίδακτρα του πανεπιστημίου των κοριτσιών της. Ο Τζακ, αντικέρ στο επάγγελμα έχει δανειστεί για να σώσει το κατάστημά του. Η Μπέατρις, κάποτε πολλά υποσχόμενη συγγραφέας, αδυνατεί να ολοκληρώσει ένα βιβλίο, απογοητεύοντας τον εκδότη της…
Τα τέσσερα αδέλφια είναι αναγκασμένα να ξεπεράσουν παλιές κακίες και ανταγωνισμούς, και να ατενίσουν επιτέλους κατά πρόσωπο τις επιλογές που έκαναν μέχρι τότε στη ζωή τους.

  • Αριθμός Νικητών: Τρεις (3)
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 15/09/2017
[sc name=»mine-one»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here