Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με δώρο πέντε αντίτυπα του βιβλίου ΤΟ ΘΑΥΜΑ της Έμμα...

Διαγωνισμός ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με δώρο πέντε αντίτυπα του βιβλίου ΤΟ ΘΑΥΜΑ της Έμμα Ντόναχιου


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν πέντε αντίτυπα του βιβλίου ΤΟ ΘΑΥΜΑ της Έμμα Ντόναχιου.

Μέσα του 19ου αιώνα. Σ’ ένα µικρό ιρλανδικό χωριό, ένα εντεκάχρονο κορίτσι επιβιώνει επί µήνες χωρίς φαγητό. Θαύµα; Ιατρικό φαινόµενο; Ή µήπως θρασύτατη απάτη;

Μια νοσοκόµα, εκπαιδευµένη στην Κριµαία πλάι στη Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ και περήφανη γι’ αυτό, προσλαµβάνεται για να παρακολουθεί το παιδί. Περιηγητές συρρέουν για να το αγγίξουν. Ένας δηµοσιογράφος φτάνει από το Δουβλίνο για να καλύψει το γεγονός.

Όµως το παιδί σιγά σιγά φθίνει. Αναστατωµένη από το ενδεχόµενο του θανάτου του µικρού κοριτσιού, µε µόνο της συµπαραστάτη τον δηµοσιογράφο, η νοσοκόµα θα αντιστρατευτεί τις προλήψεις, τις δεισιδαιµονίες και τη θρησκευτική υστερία µιας ολόκληρης κοινότητας, και θα προσπαθήσει να αποτρέψει τις ολέθριες συνέπειες ενός τροµερού µυστικού.

Συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ, ολοζώντανο µυθιστόρηµα εποχής και συνάµα φλογερή ερωτική ιστορία, το βιβλίο εξερευνά µε ευαισθησία και τόλµη τη φύση της πίστης, της εµπιστοσύνης και της αγάπης.

  • Αριθμός Νικητών: 5
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 21 Ιουλίου.
[sc name=»mine-two»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here