Διαγωνισμός Cosmopolitan με δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για την avant-première της νέας ταινίας Inferno


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός Cosmopolitan  με δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για την avant-première της νέας ταινίας InfernoΠάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Cosmopolitan και κερδίστε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την avant-première της νέας ταινίας Inferno με τον Τομ Χανκς.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ron Howard επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, σκηνοθετώντας το πρόσφατο best seller μυθιστόρημα του Dan Brown (ναι, του συγγραφέα που μας καθήλωσε με το The Da Vinci Code), Inferno, μία ταινία που θα σε βάλει βαθιά σε ένα σύμπαν με πολύ μυστήριο, κυνήγι, συνομωσίες και περιπέτεια.
Ο
καθηγητής του Harvard και master της σημειολογίας Robert Langdon ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, έχοντας τρομερούς πονοκεφάλους και βλέποντας φρικτά και ακαταλαβίστικα οράματα. Για να σώσει την ίδια του τη ζωή ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sienna Brooks (Felicity Jones), μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνωμοσία ικανή να οδηγήσει σε αφανισμό ολόκληρη την ανθρωπότητα. Με άλλα λόγια θα ξεχάσεις μέχρι και το ποπ κορν που θα έχεις στα χέρια σου.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 10/10/2016  

 

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here