Διαγωνισμός με δώρα συνολικής αξίας 1.000€ για ένα “δραστήριο” μέλος του BestPrice.gr!


Ένας τυχερός εγγεγραμμένος χρήστης του BestPrice.gr θα κερδίσει τα δώρα που θέλει, συνολικής αξίας έως 1.000€!

Αυτός ο διαγωνισμός είναι διαφορετικός γιατί…

  • Τα δώρα είναι δικής σου επιλογής, συνολικής αξίας έως 1.000€. Ο τυχερός θα επιλέξει τα δώρα του ανάμεσα από τα προϊόντα που είχε προσθέσει στη λίστα επιθυμιών του στο BestPrice.gr μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. Για αυτό πρόσθεσε στη λίστα σου όσα και όποια προϊόντα επιθυμείς ανάμεσα στα σχεδόν 5 εκατ. προϊόντα από περισσότερα από 1.350 ηλεκτρονικά καταστήματα που εμφανίζονται στο BestPrice.gr
  • Η συμμετοχή είναι εύκολη και γρήγορη. Απλά χρησιμοποιείς τις λειτουργίες που σου παρέχει το BestPrice.gr στο πλαίσιο της έρευνας αγοράς και σύγκρισης τιμών ως συνήθως.

Η πρώτη ενέργεια που θα σου ζητηθεί για να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση είναι να συνδεθείς μέσω Facebook και να αποδεχθείς τους όρους του διαγωνισμού. Με αυτό τον τρόπο αποκτάς λογαριασμό στο BestPrice.gr χρησιμοποιώντας τους κωδικούς στο Facebook. Πλέον ως εγγεγραμμένος χρήστης έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μια σειρά από λειτουργίες που αφενός διευκολύνουν τη δική σου έρευνα αγοράς αφετέρου βοηθούν και τους υπόλοιπους χρήστες στη δική τους έρευνα.

Ας δούμε συνοπτικές τις ενέργειες που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή σου στην κλήρωση:

  • Αριθμός Νικητών: Ένας (1)
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 09/04/2017 και ώρα 11:59

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here