Αρχική Διακοπές, Ταξίδια και Εκδρομές Διαγωνισμός BackToSchool στη σελίδα Barbie με δώρο ταξίδι στη Ρώμη, κούκλες Barbie...

Διαγωνισμός BackToSchool στη σελίδα Barbie με δώρο ταξίδι στη Ρώμη, κούκλες Barbie και σχολικά σετ!


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός BackToSchool στη σελίδα Barbie με δώρο ταξίδι στη Ρώμη, κούκλες Barbie και σχολικά σετ!Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό στη σελίδα Barbie και κερδίστε 5 κούκλες Barbie και 5 σχολικά σετ! Ένας υπερτυχερός στο τέλος του διαγωνισμού (11/09) θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Ρώμη για 2 άτομα και θα έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί στη μοναδική έκθεση “Barbie. The Ιcon!”

Θα αναδεικνύονται με ηλεκτρονική κλήρωση δέκα (10) νικητές κάθε εβδομάδα που θα κερδίζουν τα εξής

1η εβδομάδα: 5 σχολικά σετ νηπιαγωγείου (σχολική τσάντα, κασετίνα) από την εταιρεία ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε – GIM A.E και 5 κούκλες Barbie Νεράιδα από την εταιρεία Mattel ΑΕΒΕ.
2η εβδομάδα: 5 σχολικά σετ νηπιαγωγείου και δημοτικού (σχολική τσάντα, κασετίνα) από την εταιρεία ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε – GIM A.E και 5 κούκλες Barbie και το Κουταβάκι της από την εταιρεία Mattel ΑΕΒΕ.
3η εβδομάδα: 5 σχολικά σετ δημοτικού (σχολική τσάντα, κασετίνα) από την εταιρεία ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε – GIM A.E και 5 κούκλες Barbie Fashionistas από την εταιρεία Mattel ΑΕΒΕ.
Επίσης, θα κληρώνονται κάθε εβδομάδα και δέκα (10) επιλαχόντες, οι οποίοι θα κληθούν στη θέση των νικητών μόνο σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν παραλάβει το δώρο του, όπως περιγράφεται στην παράγραφο 12 των παρόντων όρων συμμετοχής.
Στο τέλος της 3ης εβδομάδας, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για ένα ταξίδι στην Ρώμη με επίσκεψη στην έκθεση της Barbie, Barbie the Icon. Το ταξίδι περιλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μετ’ επιστροφής για την Ρώμη για το νικητή και το συνοδό του, ο οποίος θα πρέπει να είναι ενήλικας, μεταφορές Αεροδρόμιο – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο, μεταφορές από και προς το μουσείο COMPLESSO DEL VITTORIANO με 2 εισιτήρια για το μουσείο όπου φιλοξενείται η έκθεση της Barbie, και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό.
  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την και ώρα 23:59
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα
[sc name=»mine-one»]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here