Διαγωνισμός ΑΒ Βασιλόπουλος με δώρο shopping εμπειρίες και ολοκληρωμένα συστήματα λεύκανσης COLGATE (23 νικητές)


Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνουν τα Σ/Μ ΑΒ Βασιλόπουλος και κέρδισε  shopping εμπειρία σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και ολοκληρωμένο Σύστημα Λεύκανσης COLGATE!

Α. 3 τυχεροί, ο καθένας από τους οποίους θα κερδίσει μία shopping εμπειρία σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, η οποία περιλαμβάνει:
Style mapping_Χαρτογράφηση του προσωπικού στυλ με βάση το σωματότυπο, τις καθημερινές ανάγκες, το προφίλ, την επαγγελματική δραστηριότητα, τις εμπνεύσεις και τις επιθυμίες για μια ολοκληρωμένη ενδυματολογική εμφάνιση με fashion action plan από το πρωί μέχρι το βράδυ από fashion coach.
Insta shooting_Καταγραφή του personal consultancy με snap shot αισθητικής φωτογράφησης για την απόκτηση ενός άρτιου #ChicWithATwist κλικ, την οποία φωτογραφία θα λαμβάνουν με email #ChicWithATwist shopping_Απόκτηση των επιλεγμένων looks αξίας €300 το άτομο
ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Λεύκανσης COLGATE που περιλαμβάνει 1 οδοντόκρεμα Max White Expert White 75ml, 1 οδοντόβουρτσα Max White Expert White με στυλό λεύκανσης και 1 στοματικό διάλυμα Max White Instantly 500ml.

Για την εξαργύρωση του δώρου είναι απαραίτητη η παρουσία του νικητή στο συγκεκριμένο κατάστημα στην Αθήνα. Η συνολική διάρκεια της shopping εμπειρίας έχει διάρκεια 1-1,5 ώρα. Το κατάστημα διαθέτει γυναικεία και αντρική σειρά.

Β. 20 τυχεροί ο καθένας από τους οποίους θα κερδίσει από ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Λεύκανσης COLGATE που περιλαμβάνει 1 οδοντόκρεμα Max White Expert White 75ml, 1 οδοντόβουρτσα Max White Expert White με στυλό λεύκανσης και 1 στοματικό διάλυμα Max White Instantly 500ml.

  • Αριθμός Νικητών: 23
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 18/02/2017 και ώρα 23:59

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here