Διαγωνισμός Αθηνόραμα – Κερδίστε προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Η Τρελή Χαρά»


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός Αθηνόραμα – Κερδίστε προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Η Τρελή Χαρά»To Αθηνόραμα διοργανώνει διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μια (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Η Τρελή Χαρά»  που θα γίνει την Πέμπτη 22/9 (8.00 μ.μ.) στο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Η προβολή θα γίνει παρουσία της πρωταγωνίστριας Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι. Ακολουθεί πάρτι με αφορμή την ταινία στο Black Duck Garden (Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 5) με Dj set από τον Σάκη Τσιτομενέα.

Η νέα ταινία του Πάολο Βίρτζι αφηγείται την ιστορία της απρόβλεπτης και συγκινητικής φιλίας που αναπτύσσεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες, καθώς εγκαταλείπουν το ψυχιατρικό ίδρυμα, σε αναζήτηση της αγάπης και της ευτυχίας. Λουσμένη στο φως της μαγευτικής Τοσκάνης και στολισμένη με χιούμορ και συγκίνηση η ιταλική δραμεντί αποτελεί μια απολαυστική παραλλαγή του «Θέλμα και Λουίζ».

Με εξαιρετικές ερμηνείες από τις Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι και Μικαέλα Ραματσότι, η νέα δημιουργία από τον σκηνοθέτη του «Ανθρώπινου Κεφαλαίου» είναι ένα απολαυστικό road movie που ισορροπεί δεξιοτεχνικά ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 20/09/2016  και ώρα 12:30

 

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here