Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις Καστανιώτη με δώρο αντίτυπα του νέου βιβλίου της Ιωάννας Καρυστιάνη «Το φαράγγι»


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις Καστανιώτη με δώρο αντίτυπα  του νέου βιβλίου της Ιωάννας Καρυστιάνη «Το φαράγγι»

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν σε πέντε τυχερούς από ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου της Ιωάννας Καρυστιάνη «Το φαράγγι»

Ο Αργύρης Λιόδης ούτε στη μέση του πουθενά, δίχως ξένα αφτιά παρόντα, μπορούσε να φωνάξει τα ονόματα των έξι, να τους σιμώσει μαζεμένους, να τους κοιτάξει επιτέλους κατάματα, για να λάβει τη δύναμη και να τολμήσει έστω δυο λόγια για τα ξερά γεγονότα.

Δυο λόγια για τα ξερά γεγονότα δεν επιχείρησε ούτε σε αργοπορημένες επιστολές, γιατί στο παρελθόν όποτε λιποψυχούσε και ήθελε νατους τα γράψει, τελικά λιποψυχούσε και στην ιδέα του γραμμένου χαρτιού.

Θα του έλειπαν και τα βλέμματά τους μόλις μάθαιναν, κι αυτός είχε την ελπίδα και την ανάγκη να κουρνιάσει στα μάτια τους.

Αλλά επί είκοσι εννιά χρόνια έξι άλλα ζευγάρια μάτια τον εμπόδιζαν, όλα σκοτεινές κόπιες του συμβολαίου με τις εφτά, μαζί με τη δική του, υπογραφές, να μην πατηθεί ο όρκος σιωπής εκείνης της νύχτας.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here