Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ με δώρο (2) αντίτυπα από το νέο...

Διαγωνισμός από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ με δώρο (2) αντίτυπα από το νέο βιβλίο της Κάρμεν Ρουγγέρη ‘Παραμύθι χωρίς όνομα’


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ με δώρο (2) αντίτυπα από το νέο βιβλίο της Κάρμεν Ρουγγέρη “Παραμύθι χωρίς όνομα”

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν δύο (2) αντίτυπα από το νέο βιβλίο της Κάρμεν Ρουγγέρη ‘Παραμύθι χωρίς όνομα’.


Στο βασίλειο των Μοιρολάτρων ο Αστόχαστος, γιος του βασιλιά Συνετού, διαδέχεται τον πατέρα του στον θρόνο. Ο νέος βασιλιάς ενδιαφέρεται μόνο για διασκέδαση και καλοπέραση. Όπως είναι φυσικό, σε λίγο καιρό το βασίλειο καταρρέει• το θησαυροφυλάκιο αδειάζει• η χώρα δανείζεται συνέχεια και ο τόπος ερημώνει.
Μην αντέχοντας αυτή την κατάσταση, ο γιος του βασιλιά αποφασίζει να δράσει. Με βοηθό τη μικρή του αδερφή και μετά από πολλές περιπέτειες, θα κατορθώσει να εμπνεύσει πίστη και εμπιστοσύνη στον λαό του, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν να ανορθωθεί η χώρα.
Το «Παραμύθι χωρίς όνομα», εκδόθηκε πρώτη φορά το 1910 σε μια εποχή που άνθιζε η διαφθορά και η πολιτική αστάθεια και βλέπουμε, ότι και σήμερα είναι το ίδιο επίκαιρο όσο και την εποχή που γράφτηκε. Εδώ έχουμε μια πολύ όμορφη διασκευή για μικρότερα παιδιά απ την Κάρμεν Ρουγγέρη και στο CD ακούμε την θεατρική εκδοχή του κειμένου.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here