Αρχική Διάφορα 4 Special Δώρα – Μεγάλη Ψηφοφορία – BullMp Radio Show Awards 2017

4 Special Δώρα – Μεγάλη Ψηφοφορία – BullMp Radio Show Awards 2017


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Tο μουσικό site ANEK LINES και η ραδιοφωνική εκπομπή BullMp Radio Show με τον Maik BullMp διοργανώνουν τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό για τα BullMp Radio Show Awards 2017 με μεγάλη ψηφοφορία του κοινού για την επιλογή του πιο αγαπημένου ραδιοφωνικού καλεσμένου της χρονιάς, από τους εξαιρετικούς μουσικούς καλεσμένους στην 6η σεζόν της εκπομπής (από 7/2/2016 – 6/2/2017) και ταυτόχρονα συμμετέχουν σε κλήρωση με special δώρα!

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα ψηφίσουν στον διαγωνισμό πατώντας στο LINK της Ψηφοφορίας, συμμετέχουν και στην κλήρωση που θα γίνει για 4 τυχερούς μετά τη λήξη της ψηφοφορίας με τα εξής δώρα :

1) Σεμινάριο Facebook Content Marketing (Δημιουργία επιτυχημένης επαγγελματικής / εταιρικής σελίδας στο Facebook με έμφαση το περιεχόμενο και στοχευμένη χρήση του ως εργαλείο marketing) προσφορά του Clever-Net.
2) Σεμινάριο Νεύρο-γλωσσικού Προγραμματισμού NLP (Αποτελεσματική επικοινωνία και διαχείριση καταστάσεων, αποφάσεων για νέο ξεκίνημα και νέους στόχους) προσφορά του Clever-Net.
3) Σεμινάριο Web Radio (στήσιμο επιτυχημένης ραδιοφωνικής εκπομπής και εκμάθηση της χρήσης των βασικών μηχανημάτων ενός ραδιοφωνικού στούντιο) προσφορά του Clever-Net.
4) Voucher γεύματος ή δείπνου για 2 άτομα προσφορά του Hard Rock Cafe Athens.

  • Αριθμός Νικητών: 4
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 19/06/2017 και ώρα 23:59
[sc name=»mine-one»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here