Διαγωνισμοί ανά κατηγορία

Για να κερδίσεις σε έναν διαγωνισμό, πρέπει πρώτα από όλα να γνωρίζεις ΤΙ μπορείς να κερδίσεις, ΠΟΥ μπορείς να το κερδίσεις, ΠΩΣ θα το κάνεις και ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου.

Η γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση είναι η πρώτη και βασική ανάγκη, ειδικά για τον απαιτητικό χώρο των διαγωνισμών στον ίντερνετ.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των διαγωνισμών που ξεκινάνε κάθε μέρα και επειδή όπως είναι φυσικό, δεν ενδιαφέρονται όλοι για όλους τους διαγωνισμούς , έχουμε δημιουργήσει έναν ευέλικτο μηχανισμό κατηγοριοποίησης  και προβολής που θα σας βοηθήσει να ενημερώνεστε για τους διαγωνισμούς που σας ενδιαφέρουν.

 Προβολή των διαγωνισμών ως προς την ημέρα δημοσίευσής τους (νεώτεροι προς παλαιότεροι, κλασική μορφή blog): Με την προβολή αυτή μπορείτε να ξέρετε πάντα για ποιους έχετε ενημερωθεί, ποιους έχετε δει και ποιους όχι, ακόμα και αν έχετε καιρό να δείτε το Save & Win (που δεν το νομίζουμε…) . Για αυτή τη μορφή προβολής κάντε κλικ εδώ 

 Προβολή των διαγωνισμών ως προς την ημέρα λήξης συμμετοχών: Με αυτή την προβολή, θα δείτε τους διαγωνισμούς που λήγουν σήμερα, αύριο, μεθαύριο κτλ. Οι συμμετοχές της τελευταίας στιγμής είναι πολλές φορές και οι τυχερότερες…. Για αυτή τη μορφή προβολής κάντε κλικ εδώ.

 Οι διαγωνισμοί είναι καταχωρημένοι σε Κατηγορίες, σχετικές με το είδος του δώρου. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, επιλέξτε την αντίστοιχη κατηγορία για να δείτε μόνο τους διαγωνισμούς που έχουν δώρα που ανήκουν σε αυτή. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Για να μην χάσεις κανέναν σημαντικό διαγωνισμό, καμία μεγάλη προσφορά, κάνε τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σου στη λίστα παραληπτών των ενημερωτικών μας δελτίων.

Απλά, γρήγορα και τίμια!


(μπορείς να διαγραφείς όποτε εσύ το θελήσεις!)

Η ταξινόμηση των διαγωνισμών που θα εμφανιστούν στην κάθε κατηγορία, για τη δικιά σας διευκόλυνση στην παρακολούθηση, είναι σύμφωνα με την ημερομηνία δημοσίευσής τους.