Ashampoo WinOptimizer 11: Ο Ελβετικός σουγιάς Βελτίωσης του υπολογιστή!


SaveAndWin.GR - Ashampoo WinOptimizer 11: Ο Ελβετικός σουγιάς Βελτίωσης του υπολογιστή!

Πόσες φορές δεν εκνευριστήκαμε επειδή ο υπολογιστής μας καθυστερεί να ανταποκριθεί! Καθυστερεί να ανοίξει τα παράθυρα, να τα κλείσει, να ανανεώσει τα περιεχόμενα!

Πόσες φορές δεν θελήσαμε να κατεβάσουμε κάτι και ανακαλύψαμε πως δεν έχουμε χώρο στο δίσκο, χωρίς να ξέρουμε που πήγαν τα gigabyte μας!

Πόσες φορές δεν χρειαστήκαμε βοήθεια μέρα, ώρα, που δεν μπορούσαμε να την βρούμε!
Πόσες φορές δεν χάσαμε τα αρχεία μας χωρίς να έχουμε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας (backup)!

Μετά από κάποιον καιρό χρήσης, όλοι οι υπολογιστές λίγο-πολύ σέρνονται και αυτό για έναν απλό λόγο: πολλά «ψηφιακά» σκουπίδια!
Κάθε τι που εγκαταστήσαμε, που δοκιμάσαμε, έστω και αν το αφαιρέσαμε, έχει αφήσει ίχνη και μάλιστα, σε σημεία και με τρόπους, που ο απλός χρήστης δεν μπορεί να βρει και να αφαιρέσει.

Το σερφάρισμα στο ίντερνετ από μόνο του, και αυτό μετά από καιρό, αφήνει τόσα πολλά «σκουπίδια» που μάλλον δύσκολα μπορούν οι περισσότεροι να αφαιρέσουν.

Τι χρειαζόμαστε λοιπόν; Μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή, που θα κάνει τη δουλειά με ασφάλεια, γρήγορα και δεν θα στοιχίζει όσο μια επίσκεψη στον τεχνικό.

SaveAndWin.GR - Ashampoo WinOptimizer 11: Ο Ελβετικός σουγιάς Βελτίωσης του υπολογιστή!

Το πασίγνωστο και πλήρως ανανεωμένο Ashampoo Winoptimizer 11 ήρθε να μας λύσει τα χέρια στον τομέα αυτό.
Απευθύνεται τόσο για τον απλό όσο και στον πιο απαιτητικό και εξειδικευμένο χρήστη. Με το Winoptimizer 11 μπορούμε να αυξήσουμε την απόδοση του υπολογιστή μας, να καθαρίσουμε το σύστημα από αχρείαστα αρχεία, κάνουμε πλήρες backup των αρχείων συστήματος, να διορθώσουμε προβλήματα στη μητρώο συστήματος (registry, μαγική λέξη, την ξέρουν οι gourou της πληροφορικής και όταν τη λένε, όλα τα κακά τα φορτώνουν εκεί…) , και πολλά άλλα.

Με απλά λόγια, μπορούμε να τον μεταμορφώσουμε! Να τον κάνουμε να τρέχει σαν την πρώτη φορά που τον ανοίξαμε!

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Τίποτα ιδιαίτερο, μπορεί να λειτουργήσει σε κάθε σχεδόν υπολογιστή, φορητό ή σταθερό, αρκεί να τρέχει κάποια έκδοση των Windows:

Λειτουργικό σύστημα: Windows®XP, Windows Vista® , Windows® 7, Windows®8.

Main Memory (RAM): Δεν υπάρχουν επιπλέον απαιτήσεις

Χώρος σκληρού δίσκου: 90ΜΒ για τα αρχεία συστήματος, για την εγκατάσταση δηλαδή.

Άλλες απαιτήσεις: Δικαιώματα διαχειριστή για την εγκατάσταση του προγράμματος

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
SaveAndWin.GR - Ashampoo WinOptimizer 11: Ο Ελβετικός σουγιάς Βελτίωσης του υπολογιστή!

Εύκολο και απλό στην εγκατάσταση, καθώς περιέχει και Ελληνικά και καθοδηγεί πλήρως το χρήστη σε κάθε βήμα , χωρίς να απαιτεί πολύ χώρο και πόρους συστήματος. Μετά από πέντε μόλις κλικ και σε λιγότερο από ένα λεπτό, η εφαρμογή θα έχει εγκατασταθεί και θα είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε!

Με την ολοκλήρωση, θα ερωτηθείτε για το αν θέλετε να προγραμματιστή κάποια αυτόματη διαδικασία καθαρισμού. Χρήσιμη λειτουργία!
Ξεκινώντας το, μπορείτε να δώσετε το email σας και να πάρετε μια άδεια χρήσης για 40 ημέρες. Σας προτείνουμε να το κάνετε, μιας και σε αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να αξιολογήσετε με άνεση την εφαρμογή. Αν ΔΕΝ το δώσετε, τότε η εφαρμογή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 10 ημέρες.

INTERFACE-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 

Με μοντέρνο  και πολύ φιλικό στο χρήστη σχεδιασμό, μας δίνει  άμεσα τη δυνατότητα να εκτελέσουμε τις όλες λειτουργίες για τη βελτιστοποίηση τόσο του υπολογιστή όσο και του λειτουργικού συστήματος .
SaveAndWin.GR - Ashampoo WinOptimizer 11: Ο Ελβετικός σουγιάς Βελτίωσης του υπολογιστή!

Υπάρχει μια εξαιρετικά λογική και εύκολη διάταξη καρτελών, στις οποίες ομαδοποιούνται όλες οι λειτουργίες:  Επισκόπηση, Ενότητες, Αγαπημένα, Αντίγραφα Ασφαλείας, Στατιστικά. Υπάρχει επίσης και η επιλογή Κύριο Μενού, στο όποιο θα βρείτε όλες τις λειτουργίες συγκεντρωμένες!

Όλες οι εργασίες είναι σε κατανοητές κατηγορίες: Συντήρηση συστήματος, Βελτίωση απόδοσης, Προσαρμογή Windows, Ανάλυση συστήματος, Εργαλεία Αρχείων, Γενικά.

Μέσα εκεί, πλήθος χρήσιμων λειτουργιών:

 • One click optimizer: πλήρης καθαρισμός του υπολογιστή με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις
 • Ανάλυση και Λεπτομερής Παρουσίαση Συστήματος σε Λογισμικό και Υλικό (System information)
 • Δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας
 • Καθαρισμός δίσκου
 • Βελτιστοποίηση μητρώου (της registry)
 • Ανασυγκρότηση δίσκου
 • Έλεγχος Επιδόσεων Συστήματος
 • Διαχείριση εφαρμογών που ξεκινάνε και τρέχουν αυτόματα με την εκκίνηση του υπολογιστή
 • Εύρεση διπλών αρχείων (χρήσιμο για τις φωτογραφίες μας πχ)
 • Ασφαλής και οριστική διαγραφή αρχείων, καθιστώντας την ανάκτησή τους σχεδόν αδύνατη
 • Κρυπτογράφηση αρχείων
 • Εύρεση και επαναφορά αρχείων που διαγράφηκαν από λάθος (χρησιμότατο!)

SaveAndWin.GR - Ashampoo WinOptimizer 11: Ο Ελβετικός σουγιάς Βελτίωσης του υπολογιστή!
Οτιδήποτε χρησιμοποιούμε
συχνά, όποια δηλαδή από τις λειτουργίες της εφαρμογής μας είναι πιο χρήσιμη, μπορούμε να την τοποθετήσουμε στην καρτέλα αγαπημένα.

Δοκιμάζοντας την εφαρμογή, εκπλαγήκαμε ευχάριστα από το αποτέλεσμα!
Πριν τη χρήση του WinOptimizer 11, ο φορητός υπολογιστής της δοκιμής (ένας HP Pavilion G με επεξεργαστή AMD P360 με 4 GB RAM, απλό, καθημερινό μηχάνημα), ξεκινούσε σε  40,2 δευτερόλεπτα.  Μετά τη χρήση του Ashampoo WinOptimizer 11, ξεκινούσε σε  28,5 δευτερόλεπτα! Το MS Word, ξεκινούσε σε 5,3 δευτερόλεπτα, μετά τη χρήση σε 2,1!

Η Γνώμη μας

Το Winoptimizer 11 είναι μία ολοκληρωμένη και ιδιαίτερα φιλική στο χρήστη πρόταση, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει προκειμένου να έχουμε τον υπολογιστή μας είτε αυτός είναι εργαλείο για τη δουλειά μας είτε μας συντροφεύει στη διασκέδαση, σε άριστη κατάσταση χωρίς να χρειάζεται να είμαστε φωστήρες!

Είναι μια εφαρμογή πραγματικός Ελβετικός σουγιάς! Έχει τόσες πολλές επιμέρους λειτουργίες που πραγματικά, τα καλύπτει σχεδόν όλα όσα χρειαζόμαστε για τη διατήρηση του υπολογιστή μας σε φόρμα. Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές, που κοστίζουν πολύ περισσότερο και έχουν πολύ λιγότερες λειτουργίες.

Τα καλύτερα της εφαρμογής είναι κατά τη γνώμη μας η ευκολία χρήσης και τα πολύ καλά αποτελέσματα, ακόμα και με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Η τιμή του, άκρως ελκυστική για όλα όσα προσφέρει!  Το Winoptimizer 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14-04-2014 στην τιμή των 39,99 € αλλά υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης για προπαραγγελίες στην τιμή των 19,99€!

επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής εδώ

[stextbox id=»info-orange-mine»]Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για λήψη από την 14-Απριλίου-2014[/stextbox]

Η έκπληξή μας; Η Ashampoo μας εμπιστεύθηκε δέκα (10) άδειες χρήσης τις οποίες και θα δώσουμε στους φίλους μας! Όταν ξεκινήσει ο διαγωνισμός θα ενημερώσουμε την ανάρτηση!

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here