ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου φτηνά


Για να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας ή τη μοτοσυκλέτα σας με το μικρότερο δυνατό κόστος αλλά χωρίς να χάσετε κάτι από την αξιοπιστία και τη σιγουριά που σίγουρα όλοι χρειαζόμαστε, μπορείτε να δείτε σε ένα από τα παρακάτω σάιτ:


To asfalistra.gr είναι ένα σάιτ το οποίο δουλεύει σαν μηχανή σύγκρισης σε 30 αυτή τη στιγμή ασφαλιστικές εταιρίες. Δεν είναι το ίδιο ασφαλιστική εταιρία, αλλά συνεργάζεται με τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρίες του χώρου.

Αφού δώσετε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας, θα δείτε σε μια εύκολα αναγνώσιμη σελίδα, τα συγκριτικά αποτελέσματα με όλα τα διαθέσιμα για το αυτοκίνητό σας πακέτα ασφάλισης.

Χρησιμοποιώντας τη φόρμα αναζήτησης, θα πάρετε προσφορές που μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας. Εφόσον αποφασίσετε για το πακέτο σας, η αποστολή του συμβολαίου γίνεται χωρίς επιπλέον κόστος.

Εκτός των ασφαλειών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, μπορείτε να πάρετε προσφορές και για την ασφάλιση του σπιτιού (απαραίτητη ασφάλεια για όσους έχουν στεγαστικό δάνειο), για το σκάφος,  για τα φωτοβολταϊκά πάρκα, να δείτε τις επιλογές σας για ασφάλειες ζωής, υγείας, ταξιδιών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για χρονομισθώσεις (leasing) και για τραπεζικά δανειακά προϊόντα. Στα περισσότερα από αυτά υπάρχει η  δυνατότητα σύγκρισης.

 Για να επισκεφθείτε το asfalistra.gr   Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το κατάστημα


Η anytimeonline.gr είναι το νέο πρόσωπο στην αγορά ασφαλειών από το ίντερνετ από έναν από τους πιο παλιούς ασφαλιστικούς ομίλους στην Ελλάδα.

Η Ιντεραμέρικαν, ποτέ δεν είχε πρόβλημα υπηρεσιών. Όλοι λίγο-πολύ γνωρίζανε (και γνωρίζουν…) για την αξιοπιστία και το επίπεδο των υπηρεσιών της. Αυτό που δεν την έκανε προσιτή στους περισσότερους, ήταν τα κάπως αυξημένα ασφάλιστρα. Με την  anytimeonline.gr η μητρική εταιρία αυτό  το προσπερνά:

Δημιουργώντας την anytimeonline.gr, μπορεί πλέον η Ιντεραμέρικαν να πλησιάσει πολλούς περισσότερους, κάτι που τελικά, είτε πάρουμε ασφάλεια από αυτούς είτε όχι, είναι προς το συμφέρον μας, μιας και όλοι οι άλλοι παίκτες τις αγοράς προσαρμόζονται και αυτοί.

Η ασφάλιση εδώ μπορεί να γίνει από το ίντερνετ ή και τηλεφωνικά. Η αποστολή του συμβολαίου δεν έχει επιπλέον κόστος. Η anytimeonline.gr είναι η ίδια ασφαλιστική εταιρία και όχι πράκτορας ασφαλίσεων. Αυτό σημαίνει πως έχει οργανωμένη όλη την υποδομή υποστήριξης που χρειάζεται ο πελάτης της σε περίπτωση ατυχήματος ή ανάγκης.

Εκτός από όλα τα οχήματα, μπορεί να γίνει και ασφάλιση κατοικίας! Ο υπολογισμός των ασφαλίστρων και σε αυτή την περίπτωση γίνεται πολύ γρήγορα και αν υπάρχει και ασφάλιση του αυτοκινήτου στην anytimeonline.gr, τότε υπάρχει επιπλέον έκπτωση 5%. Καθόλου άσχημα!

 Για να επισκεφθείτε την anytimeonline.gr   Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το κατάστημα


To insurancemarket.gr αναπτύχθηκε από την moneymarket α.ε. χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών συμβούλων με μετοχικό κεφάλαιο 550,000 ευρώ και  δραστηριοποιήτε από το 2006.

Μέσα από το insurancemarket.gr παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι προσφορές σχεδόν όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Το insurancemarket.gr είναι ένα online marketplace, χωρίς όμως να είναι μόνο ένα website που συγκρίνει μόνο τιμές. Υπάρχει τμήμα υποστήριξης με ασφαλιστικούς συμβούλους για κάθε στιγμή που μπορεί να τους χρειαστεί ο λήπτης των υπηρεσιών τους.

Η λήψη της προσφοράς είναι γρήγορη μέσω ενός εύχρηστου συστήματος και πολύ εύκολα μπορεί να γίνει η σύγκριση όλων των διαθέσιμων πακέτων για να βρει ο κάθένας αυτό που του χρειάζεται.

Μπορεί να γίνει ασφάλιση οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, επαγγελματικών αυτοκινήτων), σκαφών, κατοικίας αλλά και ζωής.

 Για να επισκεφθείτε το  insurancemarket.gr   Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το κατάστημα

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here