Διαφημιστείτε!

Αν έχετε κάποια επιχείρηση και εκτός από τους διαγωνισμούς και τις προσφορές, θέλετε να επενδύσετε και μέσω της διαφήμισης, στο SaveAndWin.gr, θα βρείτε το συνεργάτη που ζητάτε!

Το κόστος είναι ελάχιστο, η ωφέλεια της επιχείρησής σας σίγουρη! Σε εμάς, η διαφήμιση δουλεύει πραγματικά!

Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές δυνατότητες διαφήμισης σε τιμές που είναι κάτι παραπάνω από συμφέρουσες!

Διαφημιζόμενοι στο SaveAndWin.gr έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε εσείς το  budget που επιθυμείτε αλλά και να παίρνετε λεπτομερείς αναφορές για την απόδοση των banners σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας για την αρχική σας σκέψη, το αρχικό διαφημιστικό σας πλάνο και θα σχεδιάσουμε μαζί την καλύτερη δυνατή καμπάνια.

Στην επικοινωνία σας σας παρακαλούμε να μας αναφέρετε:

 • το όνομα σας
 • το όνομα της επιχείρησης που εκπροσωπείτε
 • τη θέση σας στην επιχείρηση
 • ένα σταθερό τηλέφωνο (θα το χρησιμοποιήσουμε ΜΟΝΟ για να επιβεβαιώσουμε την ιδιότητα σας)

Γιατί να διαφημιστείτε στο ίντερνετ; 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ας δούμε ορισμένους:

  1. Πρόσβαση στο κοινό σας 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα – οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν με το ίντερνετ ανά πάσα στιγμή και οποιαδήποτε ώρα και να βρουν πληροφορίες για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας.

  2. Χαμηλό κόστος – Το μήνυμά σας περνάει σε πολύ περισσότερους ανθρώπους και με πολύ μικρότερο κόστος από ότι στα «παραδοσιακά» μέσα.

  3. Στοχευόμενη διαφήμιση – Το μήνυμά σας έχει την δυνατότητα να απευθυνθεί ειδικά σε κοινό που ξέρετε εκ των προτέρων ότι ενδιαφέρεται για τη δουλειά σας ή να απευθυνθεί σε ένα πιο διευρυμένο κοινό, πράγμα που κάνει (ή διατηρεί) την εταιρεία και τα προϊόντα σας επώνυμα.

  4. Διαφήμιση μεγάλης διασποράς – Το μήνυμά σας απευθύνεται σε ένα πιο διευρυμένο κοινό, κοινωνικά και γεωγραφικά.

  5. Ο μέσος χρήστης χρησιμοποιεί πλέον το Internet για πολλά περισσότερα πράγματα από τα παιχνίδια και τη διασκέδαση. Ψάχνει για προϊόντα, χρησιμοποιεί το Internet ως εργαλείο, ειδικά στις ηλικίες μεταξύ 16 -38 ετών, δηλαδή ηλικιακές ομάδες με εισόδημα ή διάθεση για αγορές.

  6. Επέκταση της αγοράς σας – τις πληροφορίες για την επιχείρησή σας μπορούν να δουν άνθρωποι από οποιαδήποτε γεωγραφική θέση. Ανοίγετε μια ακόμα πόρτα σε πελάτες, προμηθευτές, νέους συνεργάτες Σας βλέπουν προμηθευτές από όλο τον κόσμο. Η διαφήμισή σας είναι η κάρτα σας, που φτάνει παντού, πάντα!

  7. Ταχύτητα στις αλλαγές του διαφημιστικού σας υλικού – το διαφημιστικό σας μήνυμα μπορεί να αλλάζει / ανανεώνετε γρήγορα και εύκολα ακόμα και από εσάς τους ίδιους αν αυτό χρειάζεται, χωρίς το δυσβάστακτο κόστος της σχεδίασης, εκτύπωσης και διανομής

  8. Ευκολία στην έρευνα αγοράς – τόσο τα web sites όσο και τα banners σαν τρόποι διαφήμισης λειτουργούν αμφίδρομα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συλλέξετε πληροφορίες για το κοινό σας και τις αντιδράσεις του στα διαφημιστικά σας μηνύματα και άρα να γίνετε πιο αποτελεσματικοί.

  9. Αύξηση πελατειακής βάσης – Εκτός του ότι κάποιοι ήδη αγοράζουν άμεσα από το internet προϊόντα, πολλοί περισσότεροι ψάχνουν / βλέπουν πρώτα στο internet τα προϊόντα, τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους και στην συνέχεια τα προμηθεύονται από την παραδοσιακή αγορά.

  10. Το κοινό ψάχνει όλο και περισσότερο στο Ιnternet για πληροφορίες και τρόπους να εξυπηρετηθεί.