Δώρα από διάφορες σελίδες


Στις παρακάτω σελίδες θα μπορέσετε να κερδίσετε διάφορα δώρα αλλά με όχι κάποια συγκεκριμένη διαδικασία η οποία και να μπορεί να περιγραφεί γενικά.

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να έχουμε τη λίστα επικαιροποιημένη και με sites που παρέχουν δώρα χωρίς καμία υποχρέωση άλλης αγοράς από τους συμμετάσχοντες.

Σας παρακαλούμε αν διαπιστώσετε κάποια αλλαγή στους όρους των sites της λίστας ή γνωρίζετε κάποιο άλλο που παρέχει κάποια δώρα, να μας ενημερώσετε προκειμένου να το ελέγξουμε.

bet4free.gr Στοιχηματίστε χωρίς ρίσκο και κερδίστε δώραΣυμμετέχοντας στο bet4free.gr (κατά δήλωση του site) δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Όλοι ανεξαρτήτως οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε στο μέλλον. Το bet4free.gr δεν προσφέρει πραγματικό στοίχημα αλλά εικονικό με τη μορφή παιχνιδιού και καθαρά για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Στην ελληνική επικράτεια, η μόνη εταιρία που νομιμοποιείται να προσφέρει πραγματικό στοίχημα είναι η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here