Διαγωνισμοί ανά κατηγορία

Η γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση των φίλων του Save & Win GREECE είναι πρωταρχικής σημασίας για μας.

Λόγω του μεγάλου αριθμού όμως των διαγωνισμών που αναρτώνται και επειδή όπως είναι φυσικό, μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν όλοι, έχουμε δημιουργήσει έναν ευέλικτο μηχανισμό κατηγοριοποίησης  και προβολής που θα σας βοηθήσει να ενημερώνεστε για όλους τους διαγωνισμούς που σας ενδιαφέρουν.

SaveAndWin.GRΠροβολή των διαγωνισμών ως προς την ημέρα δημοσίευσής τους (νεώτεροι προς παλαιότεροι, κλασική μορφή blog). Απαίτηση πολλών φίλων μας, με την προβολή αυτή μπορείτε να ξέρετε πάντα για ποιους έχετε ενημερωθεί, ποιους έχετε δει και ποιους όχι, ακόμα και αν έχετε καιρό να δείτε το Save & Win (που δεν το νομίζουμε…) . Για αυτή τη μορφή προβολής κάντε κλικ εδώ 

SaveAndWin.GR Προβολή των διαγωνισμών ως προς την ημέρα λήξης συμμετοχών. Με αυτή την προβολή, θα δείτε τους διαγωνισμούς που λήγουν σήμερα, αύριο, μεθαύριο κτλ. Οι συμμετοχές της τελευταίας στιγμής είναι πολλές φορές και οι τυχερότερες…. Για αυτή τη μορφή προβολής κάντε κλικ εδώ.

SaveAndWin.GR Εφόσον σαν ενδιαφέρουν διαγωνισμοί από μια συγκεκριμένη κατηγορία, μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε μόνο όσους ανήκουν σε αυτή, επιλέγοντας παρακάτω την κατηγορία των διαγωνισμών που θέλετε να δείτε.

επιλέγοντας το εικονίδιο  δίπλα στην εικόνα της κάθε κατηγορίας, θα μπορέσετε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας RSS (αν δεν ξέρετε τι είναι και πως να τη χρησιμοποιήσετε, διαβάστε εδώ) 
Tablets και Ηλεκτρ. Υπολογιστές  Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και σχετικά! 
Βιβλία, περιοδικά και συνδρομές  Διακοπές, ταξίδια και αποδράσεις
Δωροεπιταγές και μετρητά Είδη διατροφής και ποτά
Είδη για το σπίτι και διακόσμηση Προσκλήσεις, δωρεάν εισιτήρια, διασκέδαση, δραστηριότητες
Ευκαιρίες εργασίας, παρουσιάσεις Οικιακές ηλεκτρικές συσκευές
Ηλεκτρονικά παιχνίδια Καλλυντικά, ομορφιά και ευεξία
Προϊόντα και υπηρεσίες για κατοικίδια Κινητά τηλέφωνα
Κοσμήματα Ποδήλατα
Προϊόντα και υπηρεσίες υγιεινής Προϊόντα και υπηρεσίες για παιδιά
Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ εμφάνισης Προϊόντα και υπηρεσίες ήχου και εικόνας
Υπηρεσίες εκπαίδευσης Υπηρεσίες τηλεφωνίας, ίντερνετ, δημιουργίας και φιλοξενίας ιστοσελίδων
Χόμπι, δραστηριότητες και ελεύθερος χρόνος

(Η ταξινόμηση των διαγωνισμών που θα εμφανιστούν στην κάθε κατηγορία, για τη δικιά σας διευκόλυνση στην παρακολούθηση, είναι σύμφωνα με την ημερομηνία δημοσίευσής τους.)

Μην ξεχνάτε τη δυνατότητα εγγραφής στο δελτίο νέων δημοσιεύσεών μας. Κάθε μέρα, όλοι οι νέοι διαγωνισμοί, θα σας έρχονται στο email σας. Απλά και γρήγορα!